Kandidati i Partisë Socialiste, Edison Memolli fitoi zgjedhjet e përsëritura për bashkinë Rrogozhinë me 1702 vota më ...

Read More

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 24 korrik vendimin për shkarkimin nga detyra ...

Read More

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 24 korrik vendimin për konfirmimin në detyrë ...

Read More

Arkeologu nënujor, Adrian Anastasi është i kënaqur me ekspeditat e kësaj vere në Buqezë të Pogradecit dhe ...

Read More

Qytetarët e Rrogozhinës i drejtohen të dielën kutive të votimit për të zgjedhur kryetarin e ri të ...

Read More

Pokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të premten përfundimin e hetimeve paraprake ...

Read More