July 17

KPK konfirmon në detyrë prokuroren Alma Felaj

0  comments

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 14 korrik vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurores së Tiranës Alma Felaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relator Olsi Komicin dhe anetare Etleda Çiftjan.

Gjatë seancës dëgjimore më 12 korrik 2023 Komisioni nuk evidentoi probleme domethenëse për Felajn, në asnjë prej kritereve të rivlerësimit.

Alma Felaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2006 dhe u emërua prokurore në Prokurorinë e Fierit. Në vitin 2011, Felaj u transferua në Prokurorinë e Durrësit dhe në maj të vitit 2023 u transferua në mënyrë të diskutueshme nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë në Prokurorinë e Tiranës.


Tags

Alma Faskaj, Alma Felaj, Etleda Çiftja, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, Olsi Komici, prokuror


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350