June 15

KPK konfirmon prokuroren Elena Pelushi

0  comments

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi të enjten konfirmimin në detyrë të prokurores së Durrësit Elena Pelushi (Bakallbashi). Trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari kryesuese, Firdes Shuli anëtare dhe Olsi Komici relator, vuri në dukje gjatë një seance të shkurtër dëgjimore se Pelushit nuk i ishin gjetur probleme.

KPK tha se kishte hetuar pasurinë e prokurores që për momentin shërbente si Inspektore pranë Inspektoratit të Lartë të Drejtësisë dhe nuk kishte gjetur problematika. Rezultat të njëjtë kishin hetimet edhe në kriteret e figurës dhe profesionalizmit.

Elena Pelushi ka përfunduar në vitin 2002 Shkollën e Magjistraturës dhe ka punuar për gati dy dekada si prokurore e Prokurorisë së Durrësit. Në shkurt të vitit 2021, Pelushi u komandua pranë zyrës së Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, ku punon si inspektore magjistrate.


Tags

Elena Pelushi Bakallbashi, Firdes Shuli, Inspektori i Larte i Drejtesise, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, Olsi Komici, Prokurore, Prokuroria e Rrethit Durrës, Skeda e pasurisë, Valbona Sanxhaktari


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350