Asnjë zhvillim gjatë 23 viteve në pushtet të Vladimir Putinit nuk ka treguar aq ...

Read More

Disa grusht shteti ushtarake pretendojnë se përfaqësojnë pararojën e modernizimit dhe ndryshimit. Të tjerë, ...

Read More