June 13

Zgjedhje 2023, rezultatet Bashkia Lushnje dhe anëtarët e Këshillit Bashkiak (Infografik)

Eriselda Sefa e Partisë Socialiste do të drejtojë Lushnjën për një mandat të plotë pasi fitoi zgjedhjet e 14 majit 2023 me 63% të votave. Socialistët fituan mbi 22 mijë vota ndërsa kandidati i koalicionit Bashkë Fitojmë Eduart Sharka mori 13 mijë vota. Në krahasim me zgjedhjet e vitit 2021, socialistët duket se kanë humbur rreth 3 mijë vota ndërsa partitë e opozitës kanë humbur gati 7 mijë vota.

Në zgjedhjet për këshilltarë, Partia Socialiste mori 24 nga 41 vendet, pasuar nga Bashkë Fitojmë me 7 vende dhe Partia Demokratike zyrtare me 4 vende. Partia Socialdemokrate mori dy mandate ndërsa edhe katër parti të vogla morën nga një mandat secila.

Kjo është lista e anëtarëve të Këshillit të Bashkisë Lushnjë 2023-2027.

 

Anëtarët e Këshillit Bashkiak Lushnjë

Anëtari Subjekti
1 Klement Gani Çela Bashkë Fitojmë
2 Katerina Edmond Bano Bashkë Fitojmë
3 Ardit Sami Sinani Bashkë Fitojmë
4 Shkenca Lutfi Arapi Bashkë Fitojmë
5 Alvin Lulzim Gjata Bashkë Fitojmë
6 Antonela Estref Kaja Bashkë Fitojmë
7 Ervis Nuri Pajolli Bashkë Fitojmë
8 Albana Asllan Haxhiu Partia Socialiste
9 Ergest Pëllumb Krakulli Partia Socialiste
10 Antoneta Tuni Ndreka Partia Socialiste
11 Pirro Vangjel Kallajxhiu Partia Socialiste
12 Merjeme Refat Dervishi Partia Socialiste
13 Erjet Emiltiadh Dhima Partia Socialiste
14 Elona Qamil Cani Partia Socialiste
15 Arianit Gori Muço Partia Socialiste
16 Ariola Vasil Koxha Partia Socialiste
17 Ledio Nazif Gjyla Partia Socialiste
18 Maldrita Mihal Bardho Partia Socialiste
19 Alban Artur Toli Partia Socialiste
20 Rozeta Daut Asanbejlli Partia Socialiste
21 Emiljan Tefik Hida Partia Socialiste
22 Nadire Kujtim Hoxha Partia Socialiste
23 Erigert Gëzim Gorovelli Partia Socialiste
24 Talibe Mehdi çela Partia Socialiste
25 Ervin Qazim Sina Partia Socialiste
26 Valdete Hasan Rrasa Partia Socialiste
27 Kujtim Ali Ziko Partia Socialiste
28 Romina Mina Allkanjari Partia Socialiste
29 Selidjon çlirimtar Begaj Partia Socialiste
30 Lediona Nexhmi Korreshi Partia Socialiste
31 Luçiano Gazmend Çela Partia Socialiste
32 Ardit Neshat Bali Partia Agrare Ambjentaliste
33 Ilir Brahim Marku Partia Republikane Shqiptare
34 Erion Vllashi Bano Partia Levizja e Legalitetit
35 Vojsava Klement Bushi Partia Socialdemokrate
36 Ramazan Shahin Gjyla Partia Socialdemokrate
37 Blerim Fatmir Korreshi Partia Demokratike
38 Kozeta Pandi Guçi Partia Demokratike
39 Elvis Kozma Pisku Partia Demokratike
40 Besarta Behar Veshi Partia Demokratike
41 Ervis Pëllumb Cejne Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Tags

Bashkia Lushnje, BIRN Infografik, Eduart Sharka, Eriselda Sefa, Zgjedhje 2023


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350